Passa al contingut principal

Recordant-me .... relació de parella

Les relacions sexuals són intercanvi d'energia. Serveixen per intercanviar informació a nivell psíquic i d'ànima i energètic. Si són relacions íntimes de parella, que van més enllà d'un encontre fortuït, podem anar més enllà, aprendre de nosaltres mateixos, per veure què ens cal transcendir, potenciar-nos mútuament.... Quan les nostres ànimes tenen la mateixa "missió" ens atraiem, siguin homes o dones. Que gran veure'ns tan clars quan ens estimem tan a prop.... que bonic poder tenir relacions íntimes conscients amb una parella.

I si no la tenim sabem que podem fer brillar l'amor sigui quina sigui la relació que estem tenint, més enllà dels condicionaments, ja que en les relacions ens sentim.... i són sempre oportunitats per fer brillar l'amor-l'energia-el Ser que som.

Recordant atenta
Repetim i repetim el mateix error fins que n'estem prou farts de transcendir-lo.... i només hi ha una fórmula: adentran-te al més fons i obscur de tu mateix/a, respirar-ho plenament i estimar-ho. Amb la voluntat d'un guerrer/a, de l'heroi, del sant, la santa i del geni podem anar modificant les tendències de la nostra personalitat. L'ego ens domina fins que no activem aquests arquetips amb ferma voluntat de transcendir-lo, i amb amor, sempre amb gentilesa.
Ocupa't de tu, omple't de tu, centra't en tu, deixa de voler canviar res de l'altre ni del teu voltant. Incideix només quan hi siguis convidada, convidat.
L'amor només pot ser manifestar a través del brillar, mai a través de les raons. Les raons ens separen de l'altre.
Només la comunicació assertiva, des de l'expressió del que sento/sents, de cor a cor, i amb l'empatia com a bandera, pot fer-te trobar amb l'amor de l'altre.
No busquis fòra de tu mateix/a, continuaràs buida/buit, insatisfet/a, frustrada/t, perquè les autèntiques riqueses són part de la teva interioritat.
Millor evitar començar una relació amb un intent d'omplir quelcom que tu no pots omplir abans tu amb escreix.
No t'enganyis amb un intent d'ajudar a l'altre ... que això no et faci perdre l'atenció cap a tu mateixa, ...pot arribar a ser una manipulació tal que esdevingui a error segur. Evita desviar-te del teu centre, allí on rau tot el teu gran tresor. Cuida'l més que a un fill/a.'
Sigui quina sigui la nostra relació de parella o afectiva agraïm-la amb tot el nostre cor perquè és un regal per al nostre creixement humà si sabem llegir profundament què es mou entre els dos i ho duem a la llum de la consciència.

Escull amb qui vols compartir la teva energia sexual
escull la teva parella, d' homes n'hi ha cents,
i si t'arriba sense escollir-lo... i sents la fletxa de cupido fent de les seves sense poder fer-hi més....
estigues segur@ que t'ajudarà a reconeixer-te
Gaudeix de nou bonica confiant en els regals preciosos que la vida et porta



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Com parlar als fills perquè escoltin i com escoltar perquè els fills parlin

  CICLE DE TALLERS:   Estas davant la possibilitat de transformar la teva vida. La manera de relacionar-nos, els nostres hàbits i actituds a l'hora de comunicar-nos marquen una gran diferència en el nostre estat de salut i benestar. Vivim en una època d’estrès. Els pares i educadors ens trobem sota una pressió enorme intentant “arribar a tot arreu”. Les exigències són elevades. L’energia baixa. El mal geni es dispara ràpid.  Estem convençudes que aquestes formes de comunicació, sinceres i plenes de comprensió, poden contribuir en gran manera a l’estabilitat i el bon judici de pares, mares, mestres/professors, monitors...amb els seus alumnes. Els tallers que estàs les portes d'endinsar-te donen una oportunitat per aprendre de manera pràctica noves habilitats de comunicació . “Els pares són a primera línia de foc set dies a la setmana. Tot i així molt pocs han rebut un entrenament per als requeriments d’aquesta feina. No és estrany que fins i tot els pares amb bones inte

Jordi Mujal, la medicina cibernètica i el projecte de la comuna

 Vaig conèixer el Jordi fa uns tres anys. Va ser una trobada que em va obrir l'ànima i la il·lusió, i de nou reneix amb més força aquest vincle i propòsit. El seu projecte vital encaixa amb el meu.... les sincronies i vibracions sentides al llarg de la meva vida semblen indicar-ho. Fa 11 anys va estar un any sencer rodant per tota Espanya en la búsqueda d'un terreny amb la seva furgoneta. I just el que va sentir perfecte va ser a prop d'on visc jo!  La seva direcció: crear una comuna, ajudar a persones a sanar, a tenir benestar, en contacte amb la natura, on l'amor entre les persones sigui el més sanador... per això vaig anomenar el seu espai i masia (de nom cal Vilella de Veciana) "Mas Benestar".  Va ser l'alumne més avançat dels estudis de 5 anys on van començar 200 alumnes i només 6 la van acabar. Perquè el Jordi va aconseguir ser un d'aquests i a més a més l'alumne predilecte del professor? Perquè portava a la pràctica tot el que aprenia, tan a

Confiant

Confiant que tot és per bé Les promeses d'Ell i la seva/nostra grandesa Fortalesa en moments d'angoixes Lloança al Senyor en moments de flaquesa Quan el teu ànim per tu mateixa no és prou fort hi ha l'ànim de qui es va manifestar per ajudar la humanitat sencera mostrant el camí, la via, la única via, la Veritat Confiant en Déu ens elevem Quantes ànimes s'aixequen perquè creuen perquè sinó què ens mantindria per tirar endavant en aquest món i vida que fàcil no ho és? Confio en tu Deu meu i amb el diàleg amb tu trobo recer, trobo alegria, trobo amor, trobo força per donar el millor de mi, igual com el trobava amb el meu estimat quan estàvem pell a pell. No es tracta de desanimar-nos pel que no va bé en aquest món. El nostre planeta està a l'etapa adolescent, no pot fer més del que fa, ja arribarà a més. Millor acceptar tal com va i veure'l com perfecte i amb compassió que no pas generar resistència i desgastar-te. Tot és per bé, per despertar, per evolucionar. I s